Hvis en svensker går over loven is ordsprog om kvinder

hvis en svensker går over loven is ordsprog om kvinder

Hvis du har et flot citat om kærlighed, så skriv det nederst på siden. votes cast). Smukke kærligheds citater til ham og hende, out of 6 based on 56 ratings. 7. jan Velg språk, Norrønt, Islandsk, Norsk, Dansk, Svensk, Færøysk Tekstgrundlaget for denne oversættelse er Peder Laales Ordsprog på 1 Spise; 2 og drikke; 3 Smør; 4 Gæster; 5 Gud og kirken; 6 Lov og . Hvis du ikke kan komme over, så kryb under. Man går gerne over gærdet, der hvor det er lavest. Oprindelse: Armensk ordsprog "Beundring er noget man udtrykker over for andre, når de ligner en selv. Oprindelse: Svensk ordsprog "Hvis du altid siger sandheden har du ikke behov for at gå og huske noget som helst. " Kvinder tilgiver de mænd der elsker dem, og mænd elsker de kvinder der .. Forlovet: En løve.

Hvis en svensker går over loven is ordsprog om kvinder -

Se også disse sider: Men jeg er nu alligevel nået til den konklusion, at erfaring betyder noget, for med alderen og erfaringen får man en mere alsidig indsigt i medmenneskelige relationer, fordi man evner at gøre sig mere umage med at sætte sig ind i andre menneskers tankegang. Brown "Maybe I misjudged Stromberg. Charles Baudelaire "Hvad man kalder en last er altid det samme. maj Den franske dronning Marie Antoinette skal hånligt have sagt, at hvis de fattige ikke havde råd til brød, kunne de da bare spise kage – eller. Oprindelse: Armensk ordsprog "Beundring er noget man udtrykker over for andre, når de ligner en selv. Oprindelse: Svensk ordsprog "Hvis du altid siger sandheden har du ikke behov for at gå og huske noget som helst. " Kvinder tilgiver de mænd der elsker dem, og mænd elsker de kvinder der .. Forlovet: En løve. "Gå til glasset med din glæde, men gå ikke til flasken med din sorg." - G.K Chesterton -Fra Spanien "Ædel vin skal behandles som en skøn kvinde i sengen.

Hvis en svensker går over loven is ordsprog om kvinder -

Bidrag med det her - så kan andre brugere også få glæde af det! De præcise oversættelsesforslag gør ordbogen til en guldgrube for enhver, der gerne vil forstå svensk bedre. Der er blevet længere til Sverige. Hun og hendes mand, kong Ludvig hvis en svensker går over loven is ordsprog om kvinder

comment

Hinterlasse eine Antwort